Video & fotografie

Wat doe ik?

Video & fotogragrafie

Een website zonder foto’s? Een social media kanaal zonder video? Nee. Je kunt niet zonder! Content is meer dan alleen tekst. Om op te vallen in de onlinewereld heb je foto’s en video’s nodig die je tekst ondersteunen en ervoor zorgen dat je stopt met scrollen en het ook echt het bericht leest!

We pakken het goed aan!

Niet zomaar een video’tje of een foto, maar Studio Luchtig werkt samen met een professionele videograaf. Samen met jou bepalen we wat nodig is…

  • Wat voor soort content wil je maken?
  • Hoe kunnen we vanuit beeld ook echt iets publiceren?
  • Of wat heeft je website nodig?

We maken een plan van aanpak en denken mee vanuit contentstrategie. Zodat jij passend beeld hebt, in de vorm van video’s, foto’s of een cobinatie daarvan. Vanuit daar kun je weer content creeëren!

Content-dag!

Hoe werken wij? Nadat we passende content hebben bedacht, hebben gekeken naar welke gaten we moeten vullen en wat het doel is, plannen we een content-dag. Op deze dag worden er foto’s en video’s genomen. Op deze manier creer je een basis vol goed beeldmatriaal voor het maken van waardevolle content!

Nadat we alles hebben vastgelegd worden de foto’s en video’s bewerkt zodat jij je kunt gebruiken voor op jee website, als bericht op social media of als Reel! Daarna sturen we alles naar je door zodat je kan beginnen met delen.

Maar ook op het gebied van tekst ben je bij ons aan het juiste adres. Enthousiast geworden?

Laten we beginnen!

We maken graag een prijs op maat op basis van jouw persoonlijke wensen.

Neem vooral contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Mail naar info@studioluchtig.nl.

“Fenna heeft voor ons tijdelijk social media en allerlei marketing/communicatie vragen opgepakt en daar ben ik heel enthousiast over!

Ze communiceert duidelijk, doet altijd wat er afgesproken is. Ze komt met creatieve ideeën, en heeft al het werk uit handen genomen. En niet
onbelangrijk, ze is grappig! Ik zou geen moment twijfelen om haar weer in te schakelen. You go girl!”
Elianne Alblas

Ondernemer, De Zalen van Zeven

Neem contact met ons op!

Content is meer dan alleen tekst. Om op te vallen in de onlinewereld heb je foto’s en video’s nodig die ervoor zorgen dat je stopt met scrollen!