SOCIAL MEDIA management

Wat doe ik?

SOCIAL MEDIA STATEEG

Managen van social media

Sociale media vormen vanaf het allereerste begin de kern van mijn carrière, het runnen van mijn Hou Het Luchtig sociale mediakanalen doe ik al meer dan 4 jaar. Daar wil ik graag jou bij helpen. Van dagelijkse contentproductie en strategie om uw betrokkenheid te verbeteren tot een volledige updaten van jouw sociale kanalen.

Zorg voor de juiste strategie

“Zit je al op dat nieuwe social mediakanaal?”

“Is er weer iets nieuws?”

De ontwikkelingen in social medialand gaan razendsnel. Ik kan je helpen om in de wirwar van kanalen de juiste te vinden. Samen kijken we naar je bedrijf en je doelgroep. Een Snapchatkanaal bijhouden alleen omdat het ‘moet’ is niet de juiste reden. Efficiënt zijn en impact creëren kun je alleen met de juiste strategie. Ik help je met het inzetten van de juiste middelen en een pakkende boodschap naar het beste resultaat.

Social mediabeheer uitbesteden?

Wil je het social mediabeheer aan mij uitbesteden? Geen probleem. We kijken samen naar de juiste strategie en hoe we met jouw volgers een relatie kunnen opbouwen. Daarna stel ik een social media- plan op en zorg voor de uitvoering hiervan.

Mijn specialiteiten zijn Facebook en Instagram. Bij onderstaande pakketten ligt de focus dan ook op deze twee kanalen. Wil je toch een paar extra ogen voor jouw YouTube-, Pinterest- of Snapchat account? Neem contact met me op, dan kijk ik graag mee naar deze accounts of ik verwijs je door.

Ook als je tijdelijk hulp of ondersteuning nodig hebt, kan ik je helpen. Zoals met het opzetten van een eenmalige campagne voor een event. Neem contact met me op zodat ik een voorstel op maat kan maken. 

 

Prijs op maat?

Wil je meerdere kanalen of meerdere posts per week, neem dan contact met me op zodat ik op basis van jouw persoonlijke wensen een prijs op maat kan maken. En wanneer je bedrijf verlegen zit om beeld en Instagramwaardige foto’s? Kijk dan ook eens naar de dienst Insta Fotograaf.

Efficiënt zijn en impact creëren kun je alleen met de juiste strategie.