samenwerken met Hou het luchtig

Wat doe ik?

Hou Het Luchtig

Vol trots mag ik mijzelf nano-influencer noemen.  Dit is een influencer die geen 10 duizend volgers heeft op Instagram, maar wel volgers die haar mening waarderen en vertrouwen. De afgelopen jaren heb ik met meerdere bedrijven samengewerkt, zoals Anodyne, Hunkemöller, ECIO (voorheen Handicap + Studie) en het UWV. 

Ik sta altijd open voor leuke samenwerkingen, advertorials of advertenties, mits het bij mij en mijn blog past. Uiteraard vind ik het belangrijk om eerlijk en transparant te blijven tegenover mijn volgers. Ik zal daarom altijd vermelden dat het om gesponsorde posts gaat. 

Wanneer jouw bedrijf een samenwerking wil aangaan met www.houhetluchtig.nl zijn er verschillende opties die hieronder staan beschreven. Heb je een ander idee of wil je het liever in een andere vorm, zoals bijvoorbeeld een video. Dat kan! Neem contact met mij op en dan maak ik een prijs op maat op basis van jouw persoonlijke wensen.

De bedragen van de verschillende pakketten zijn exclusief btw, gebaseerd op de tijd die het maken van de content in beslag neemt en het bereik die de kanalen van Hou Het Luchtig behalen en/of het bereik van de website.

“Ik ken niemand met een chronische ziekte heeft en heb het zelf ook niet. Volg je puur uit bewondering voor je positiviteit en mindset met hoe knap je het allemaal doet!”

Trouwe volger van Hou Het Luchtig

“Ik vind het altijd heel leerzaam wanneer je deelt hoe je met je ziekte omgaat en dingen over je werk/ondernemen/studie. Maar ik vind het vooral  leuk om je te leren kennen,  wat je allemaal privé leuk vind en wat je doet!”

Trouwe volger van Hou Het Luchtig

Ik zorg ervoor dat je websitebezoeker de tekst leuk vindt én de zoekmachine ook.