Instagram Content Sessie

Instagram Content Sessie

Ben jij op zoek naar een sparringpartner? Niet voor in de boksring, maar zodat jouw content opvalt tussen het online publiek! 

 

Herken jij dit?

 • Veel tijd en energie in Instagram steken.
 • Je boekt geen resultaat.
 • Geen idee wat je moet delen.
 • Het gevoel dat niemand op jou zit te wachten.
 • Je kijkt op tegen überhaupt iets posten.

Wil jij:

 • Klanten binnenhalen via Instagram
 • Dat je content meer engagement oplevert.
 • Een expertstatus/reputatie opbouwen?
 • Ervoor zorgen dat je post worden opgeslagen?
 • Verbinding maken met de doelgroep
 • Weten hoe ik het aanpak voor @houhetluchtig?

“Ik had bij Fenna een Instagram content strategie sessie geboekt. Soms doe ik namelijk maar wat en ik wou graag leren hoe ik er meer uit kon halen. Hoe ik meer mensen kon bereiken. Fenna vroeg van te voren wat ik graag zou willen leren en ze was daardoor goed voorbereid en kwam met tips die ik meteen kon toepassen. Nu een paar weken naar de sessie heb ik het geleerde in de praktijk kunnen toepassen en zie ik al resultaten. Ik heb weer plezier gekregen om content te maken voor mijn Instagram pagina en ik geniet nu van de interactie die ik heb met mijn volgers. Fenna denkt graag mee en komt met mooie voorbeelden en vertelt ook over haar eigen ervaringen. Het is het geld absoluut waard en ik heb er geen seconde spijt van.”

Lisa

Eigenaar, Crohn en ik

Dat is waar ik inspring! Ik ga en wil je dolgraag helpen met jouw content creatie. Zodat jij je kunt focussen op jouw expertise, de juiste mensen aantrekt én weet wat jij kunt doen om consequent actief te zijn op Instagram!

Wat je krijgt

Tijdens een sessie van 1 uur kijken we naar jouw doel en doelgroep, mag je alle vragen stellen die je hebt, denk ik met je mee, geef ik tips en deel ik hoe ik het allemaal aanpak.
En ik bereid me voor zodat ik zo goed mogelijk met je mee kan denken en content ideeën met je kan delen.

Je mag mijn brain picken, je mag me inzetten als sparmaatje. Je mag al je vragen stellen en ik adviseer kritisch! 

Na de sessie stuur ik een adviesrapport met alles wat we hebben besproken én meer! Denk aan tips, tricks en minimaal 10 content ideeën speciaal voor jouw Instagram kanaal. Op deze manier kun jij met een gedegen plan zelf aan de slag om jouw instagram een boost te geven! 

“Fenna schreef de seo teksten voor mijn nieuwe website. Haar flinke dosis nieuwsgierigheid zorgde er niet alleen voor dat ze alle informatie over mijn bedrijf kreeg die ze nodig had, maar zorgde er ook voor dat ik nieuwe inzichten kreeg en daar ook zelf weer mee aan de slag kon. Ze is creatief, schakelt snel en professioneel, echt een topper. Ik vond het een hele fijne samenwerking!”

Denise van Duren

Fotografe, Denise Branding Fotografie

“Omdat ik twee bedrijven heb, raakte de promotie van Kleine Kanjers steeds meer in het slop. Fenna heeft dat in twee maanden tijd rechtgetrokken door de fotografie en het schrijven van social media en blogposts van me over te nemen. Ze is een warm en ontzettend leuk mens, en dat zie je terug in alles wat ze maakt. Fenna is heel goed in wat ze doet en kan zich goed inleven in de doelgroep, wat in dit geval best een uitdaging kan zijn als je niet zelf een vroeggeboorte hebt meegemaakt. Ze is bovendien enorm proactief en komt steeds met mooie, nieuwe ideeën, waardoor ik er geen omkijken meer naar heb. Na elke post ben ik weer positief verrast en benieuwd waar ze de volgende keer mee komt.”

Hanneke de Wit

Grafisch ontwerper, Tangram Studio en Kleine Kanjers

Hoe werkt het?

 • Na boeken van een sessie, ontvang je een link zodat jij de sessie kunt inplannen. 
 • Ter voorbereiding ga ik me verdiepen in jou, in jouw bedrijf en jouw Instagram account.  
 • Tijdens de sessie die via videobellen, of indien gewenst via bellen, zal plaatsvinden mag jij al je vragen op mij afvuren én zal ik mijn ongezouten advies, tips en tricks geven. 
 • Na de sessie ontvang je binnen 24 uur een adviesrapport zodat jij direct aan de slag kunt!

Bonus!

Ook krijg je gratis mijn e-book “100 content ideeën!”. Een e-book ter waarde van €16,95 en vol met informatie: 

 • 100 content ideeën zodat je consequent online aanwezig bent.
 • Creativiteit in je content aan brengen.
 • Tips & tricks om content te plannen.
 • Je kwetsbaar op te stellen.
 • Verbinding maken door interactie aan te gaan met je volgers.

 

Nu voor slechts €150,-

Totaal prijs van een Instagram Content Sessie is €150,-* (exclusief btw).
*De totaal prijs is inclusief het e-book ter waarde van €16,95.