Insta Fotograaf

Wat doe ik?

Insta Fotograaf

Ik houd van fotograferen én ik houd van Instagram. Perfect combinatie, al zeg ik het zelf! Ben jij ook zo’n fan van Instagram, maar er wel een beetje klaar mee om je 99eselfie online te gooien? Dan kan ik je helpen door jouw personal Insta Fotograaf te zijn! Het kan soms best raar zijn om je moeder, broer of vrienden te vragen of ze even een foto van je willen maken. En als je het dan hebt gevraagd, is het vaak nét niet hoe jij het in gedachte had. Laat mij je helpen als Insta Fotograaf. Ik ben geen professionele fotograaf, maar ik heb oog voor detail en veel ervaring met Insta Fotografie. Daarnaast zal ik ook naar jouw wensen luisteren om samen je Instagramfeed naar the next level te brengen. Bekijk zeker even mijn account: Hou Het Luchtig. Ik fotografeer met mijn iPhone Xs en de Canon 7GX.

 Onderstaande pakketten zijn speciaal ingericht voor Insta-bloggers/(micro)influencers.

 Zit jouw bedrijf verlegen om beeld en Instagramwaardige foto’s? Je kunt mij inschakelen als Insta Fotograaf. Ik maak een prijs op maat op basis van jouw persoonlijke wensen. Neem vooral contact met me op om de mogelijkheden te bespreken: info@studioluchtig.nl.

Foto’s bewerken?

Wil je dat ik de foto’s bewerk, dat kan. Hiervoor reken ik een meerprijs, naar aanleiding van je persoonlijke wensen maak ik een prijs op maat. Neem vrijblijvend contact op info@studioluchtig.nl

Een verhaal wat luchtig en pakkend is.
Ik typ het graag voor je uit!