Contact

Fenna van Kerckhoven | Grenzeloos nieuwsgierig | Founder & blogger Hou Het Luchtig |  Altijd positief | Zin in koffie? Neem contact op: info@studioluchtig.nl

 

Adres

Burgemeester Jansenplein, Hengelo

Telefoonnummer

06 57906820

Email

info@studioluchtig.nl

Studio Luchtig

Get In Touch

9 + 13 =

PORTFOLIO

“Fenna werkt super zelfstandig en denkt pro-actief na wat er goed zal zijn voor onze communicatie. Fenna is echt zo’n jong talent die je graag in de buurt wilt houden en die alle kansen grijpt die er liggen!”

Fanny Koerts, Wij Zijn Jimmy’s

“Fenna schreef de seo teksten voor mijn nieuwe website. Haar flinke dosis nieuwsgierigheid zorgde er niet alleen voor dat ze alle informatie over mijn bedrijf kreeg die ze nodig had, maar zorgde er ook voor dat ik nieuwe inzichten kreeg en daar ook zelf weer mee aan de slag kon. Ze is creatief, schakelt snel en professioneel, echt een topper. Ik vond het een hele fijne samenwerking!”

Denise van Duren, Denise Branding Fotografie

“Omdat ik twee bedrijven heb, raakte de promotie van Kleine Kanjers steeds meer in het slop. Fenna heeft dat in twee maanden tijd rechtgetrokken door de fotografie en het schrijven van social media en blogposts van me over te nemen. Ze is bovendien enorm proactief en komt steeds met mooie, nieuwe ideeën, waardoor ik er geen omkijken meer naar heb. Na elke post ben ik weer positief verrast en benieuwd waar ze de volgende keer mee komt.”

Hanneke de Wit, Kleine Kanjers

Ik type een boodschap waar jij en je klanten blij van worden.