Ik moet eerlijk toegeven dat ik lang heb getwijfeld om het boek De Online Marketing Tornado te kopen, maar uiteindelijk werd ik geinfluenced. Ik zag online overal het boek voorbij komen. Toen kon ik het toch niet laten om het boek te kopen :). Het moet namelijk en “waterdichte blauwdruk zijn voor een online business”, daar was ik wel erg nieuwsgierig naar!

Over De Online Marketing Tornado

“Het internet biedt kansen in overvloed, maar hoe voorkom je dat je als ondernemer verzuipt in alle mogelijkheden? Hoe verzeker je jezelf van de meest effectieve online strategie en een onverstoorbare focus? Hoe tover je jouw website om tot een ware bezoekersmagneet en een volautomatische marketingmachine voor je business? Juist, met dit boek. Ben jij klaar voor het geheim van de IMU? Dit boek neemt je mee in de Online Marketing Tornado.” 

Het boek bestaat uit verschillende thema’s die samen de online marketing tornado moeten vormen. Je ziet meteen dat er aandacht is geschonken aan de opbouw en vormgeving, door vele screenshots wordt de tekst meteen beeldend onderbouwd. Ook viel het mij op dat het boek echt zo is geschreven dat je de tips direct zou kunnen toepassen. Ook worden er veel resultaten en cases besproken, waardoor je meteen een goed beeld krijg van wat er allemaal mogelijk is.

Conclusie

Voor 20 euro heb je een boek dat veel uitleg geeft over de mogelijkheden voor een online business. Gelukkig wist ik al een hele boel, maar het is zeker een goede basis voor iedereen die bezig is of wilt beginnen met een de marketing van een online business. Al denk ik ook dat het interessant is voor fysieke winkels om te kijken wat de mogelijkheden online zijn. 

Wil jij hulp om de zichtbaarheid van jouw online business te vergroten?  Laten we samen de onlinewereld ontdekken, neem contact met me op: info@studioluchitg.nl.

Met luchtige groetjes, Fenna

Download hier GRATIS mijn e-book: 10x content ideeën

Deel dit artikel op Pinterest:

De Online Marketing Tornado