Wat heb ik nu te vertellen? Wat kun je schrijven bij een foto? Waar zitten mensen op te wachten? Geen idee wat je moet delen op social media? Veel meer dan je denkt!

Wat heb ik nu te vertellen?

Ze zitten te wachten op jou! Jij bent de enige met jouw verhaal, met jouw achtergrond en met jouw kennis! Ik ben het levende bewijs ervan. Op mijn blog Hou Het Luchtig en via gelijknamig mijn Instagramaccount deel ik mijn kennis en ervaring. Niemand loopt hetzelfde pad, niemand heeft hetzelfde meegemaakt als ik. Door te delen wat ik weet, wat ik doen en hoe ik dingen aanpak inspireer ik anderen en laat ik zien wat er allemaal mogelijk is.

Als ik één ding heb geleerd is dat mensen zitten te wachten op mensen. Dus, nu opnieuw. Wat heb je te vertellen? 

1. Mensen volgen mensen

Blijf wie je bent, laat zien wie je bent en wees persoonlijk. Deel dus op Instagram leuke foto’s van jezelf, maar laat ook zeker zien dat het wellicht niet allemaal even soepel loopt. Vind dus een balans tussen het delen van successen en fijne momenten, maar blijf ook realistisch. Wees open en eerlijk. Jouw volgers willen je helpen en willen je leren kennen, je moet ze alleen wel die kans geven!

2. Gezellig kletsen

Het mooie van social media is dat je een gesprek kunt aangaan. Wees uitgesproken wanneer je een sterke mening hebt of gebruik social media dan ook om een vraag te stellen. Ga de interactie aan, vraag om de mening van je volgers en reageer ook op die reacties. Op deze manier laat je ook zien dat je je volgers serieus neemt, vraag bijvoorbeeld: “Hoe denkt jij over …?”.

3. Plaats herkenbare content

“Heb jij dat ook” content doet het vrijwel altijd goed op social media! Zoals, motiverende quotes of koffie op maandagochtend. Mensen vinden dit herkenbaar omdat ze zelf ook op maandagochtend een bak koffie nodig hebben om hun werkweek te starten. Deze content doet het goed omdat mensen hierop zullen reageren en bevestigen dat ze het herkennen.  

Heel veel succes en ik zie je content wel verschijnen op mijn feed! Vragen? Laat het mij weten: info@studioluchtig.nl

Met luchtige groetjes, 

Fenna

Download hier GRATIS mijn e-book10x content ideeën

Deel dit artikel op Pinterest:

Wat heb ik nu te vertellen?