Content optimalisatie, wat is dat? Het is werken met wat de content die je hebt en deze content verbeteren voor een beter resultaat. Klinkt simpel? Dat is het ook!

Content optimalisatie

Herken jij het volgende… Veel tijd en energie in Instagram steken. Je boekt geen resultaat. Geen idee wat je moet delen. Het gevoel dat niemand op jou zit te wachten. Je kijkt op tegen überhaupt iets posten.

Zo zonde! Je steekt er tijd in, je verzint nieuwe ideeën en je schrijft een bericht. Dat hoef je niet weg te gooien! Je moet alleen weten hoe je deze content kunt optimaliseren. Je kunt zoveel meer halen uit je bestaande content! Iedereen is uniek, elk bedrijf is uniek en elk verhaal is uniek. Doe er wat mee! Want wie wil er nu niet:

  • Klanten binnenhalen via Instagram.
  • Dat je content meer engagement oplevert.
  • Een expertstatus/reputatie opbouwen?
  • Ervoor zorgen dat je post worden opgeslagen?
  • Verbinding maken met de doelgroep.

Het lijkt lastig om je verhaal te delen, om jezelf te zijn op social media. Maar social media heet niet voor niks social media, je moet een beetje social zijn! Jezelf of je bedrijf laten zien. En geen zorgen, je hoeft niet van niks delen, naar je levensverhaal te delen! Met een creatieve invalshoeken en een sterk verhaal kun je content optimaliseren dat aanslaat. Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden…

Sparringspartner nodig?

Ben jij op zoek naar een sparringpartner? Niet voor in de boksring, maar zodat jouw content opvalt tussen het online publiek! Dat is waar ik inspring met mijn Instagram Content Sessie! Ik ga en wil je dolgraag helpen met jouw content creatie. Zodat jij je kunt focussen op jouw expertise, de juiste mensen aantrekt én weet wat jij kunt doen om consequent actief te zijn op Instagram!

Tijdens een sessie van 1 uur kijken we naar jouw doel en doelgroep, mag je alle vragen stellen die je hebt, denk ik met je mee, geef ik tips en deel ik hoe ik het allemaal aanpak. En ik bereid me voor zodat ik zo goed mogelijk met je mee kan denken en content ideeën met je kan delen. Je mag mijn brain picken, je mag me inzetten als sparmaatje. Je mag al je vragen stellen en ik adviseer kritisch!  Na de sessie stuur ik een adviesrapport met alles wat we hebben besproken én meer! Denk aan tips, tricks en minimaal 10 content ideeën speciaal voor jouw Instagram kanaal. Op deze manier kun jij met een gedegen plan zelf aan de slag om jouw Instagram een boost te geven! 

Ben jij er klaar voor om je content naar next leven te tillen?

Met luchtige groetjes, 

Fenna

Download hier GRATIS mijn e-book10x content ideeën

Deel dit artikel op Pinterest: